AUTO AVANTAGE

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ SERVICE FIAT - LANCIA - ALFA ROMEO - Συνεργεία αυτοκινήτων Ηλιούπολη

Η εταιρία Autoavantage δημιουργήθηκε εδώ και 30 χρόνια. Πάντα δίπλα στους πελάτες της σε οποιαδήποτε δραστηριότητα και αν έχει αναπτύξει γύρω από το αυτοκίνητο.

Η συνεχής εκπαίδευση και η συχνή αλλαγή του εξοπλισμού της με ότι νεότερο εγγυάται ταχύτητα και επιτυχή διάγνωση των ζημιών του αυτοκινήτου σας. Σκοπός της εταιρίας είναι να συντηρήσει το υπάρχον πελατολόγιο της και να το αναπτύξει περισσότερο. Τα παραπάνω καθώς και οι χαμηλές τιμές που διατηρούμε είναι μια καλή αιτία να μας γνωρίσετε και εσείς από κοντά.


Ατύχημα; Αναλαμβάνουμε τα πάντα για εσάς χωρίς άγχος

Στο φανοποιίο-βαφείο που διαθέτουμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, αναλαμβάνουμε την επισκευή του αυτοκινήτου σας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ με δικά μας έξοδα. Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μια απλή εξουσιοδότηση.

Εμείς πληρωνόμαστε από την ασφαλιστική εταιρία του αντιδίκου.
Επίσης αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες με τις ασφαλιστικές εταιρίες.

 


Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες

 


Στην κρίση μόνο εμείς δίνουμε τη λύση
Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων

Service & Προετοιμασία Κ.Τ.Ε.Ο.

Οι Ειδικοί στο Service

"Έχω τόσα πολλά στο κεφάλι μου!!! τόσα πράγματα που πρέπει να κάνω κάθε μέρα... πως να θυμάμαι και για τα σέρβις του αυτοκινήτου μου...." αυτό είναι σίγουρα μια πραγματικότητα για όλους μας. Όμως ίσως και να υπάρχει κάτι που μπορούμε όλοι να κάνουμε για να μην βρεθούμε ποτέ προ εκπλήξεως!!!! Ένα καλά και τακτικά συντηρημένο αυτοκίνητο είναι το κλειδί της ασφαλούς και συνεπούς μετακίνησης μας στη δουλειά, στο σπίτι και σε όποιο προορισμό επιλέξουμε τέλος πάντων!Λοιπόν να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!Κάθε πότε πρέπει να αλλάζουμε λάδια στο αυτοκίνητο μας και τι άλλο πρέπει να ελέγχεται παράλληλα με την αλλαγή λαδιών του αυτοκινήτου μας, κατά την επίσκεψη μας στο συνεργείο. Για κάθε μοντέλο και ανάλογα με το κατασκευαστή τα πράγματα και τα στάνταρ διαφέρουν. Όμως δεν είναι και τόσο δύσκολο να βγάλετε άκρη, αρκεί να συμβουλευτείτε εμάς είτε να ρίξετε μια ματιά στο βιβλίο - οδηγό χρήσης που δίνει ο κατασκευαστής. Εκεί θα βρείτε διάφορες χρήσιμες πληροφορίες όπως:
  • Τον τύπο του λαδιού που πρέπει να βάζετε στο αυτοκίνητο σας
  • Κάθε πότε πρέπει να τα αλλάζετε λάδια
  • Πόσο αέρα πρέπει να βάλετε στα ελαστικά σας
  
Πρέπει να περάσετε το αυτοκίνητο σας Κ.Τ.Ε.Ο.; Ήρθατε στο κατάλληλο μέρος. Ελάτε να κάνουμε μια προετοιμασία Κ.Τ.Ε.Ο. για να περάσετε τον έλεγχο του Κ.Τ.Ε.Ο. χωρίς να έχετε προβλήματα. Το προσωπικό μας θα σας κάνει γενικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας όπως οπτικό έλεγχο σε ζώνες ασφαλείας, λάστιχα, φρένα, αμορτισέρ, φώτα και όλο το μπροστινό σύστημα του αυτοκινήτου σας και αν υπάρχουν τυχόν φθορές θα ενημερωθείτε από εμάς. Τέλος αν δεν προλαβαίνετε και δεν έχετε χρόνο να πάτε εσείς  σε κάποιο Κ.Τ.Ε.Ο. τότε μπορούμε να πάμε εμείς αντί για εσάς.

Φανοποιεία – Βαφές

Άψογο αποτέλεσμα - τέλειο φινίρισμα

Στο φανοποιείο που έχουμε στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση σας γι' αυτό έχουμε χαμηλώσει πολύ τις τιμές μας, άλλωστε οι συνθήκες ζωής μας, το απαιτούν. H ποιότητα δουλειάς μας είναι άψογη και τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας, τα αποτελέσματα που θα έχετε στην βαφή του αυτοκινήτου σας θα είναι τέλεια. Αυτό που μένει από εσάς είναι να μας εμπιστευτείτε το αυτοκίνητο σας και θα κάνουμε τα πάντα για να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη σας.

Κλιματισμός

Συντήρηση στο σύστημα κλιματισμού

Η αλλαγή των εποχών επιβάλλει και την ανάλογη συντήρηση του αυτοκινήτου μας. Η άνοιξη που διανύουμε, αλλά και το καλοκαίρι που έρχεται θα μας βρουν προετοιμασμένους, αν -μεταξύ άλλων- κάνουμε και τα ακόλουθα:Το φρέον στο σύστημα κλιματισμού πρέπει να ανανεώνεται περίπου κάθε χρόνο.
Συντήρηση στο σύστημα κλιματισμού Το σύστημα κλιματισμού του αυτοκινήτου χρειάζεται μία φορά το χρόνο συντήρηση. Η ανανέωση του φρέον στο κύκλωμα, αν και δεν είναι πάντα απαραίτητη, καλό είναι να γίνεται, προκειμένου το air condition να λειτουργεί σωστά και να εκμεταλλεύεστε όλες του τις δυνατότητες. Θυμηθείτε ότι, αν έχει χάσει ποσότητα φρέον και ο αέρας που βγάζει δεν είναι αρκετά παγωμένος, τότε θα αναγκάζεστε να το δουλέψετε σε μεγαλύτερη ένταση, αυξάνοντας την κατανάλωση αλλά και στερώντας από την ισχύ του κινητήρα. Παράλληλα με το φρέον και σχεδόν κάθε χρόνο, πρέπει να αλλάζουμε το λεγόμενο "φίλτρο γύρης". Αυτό καθαρίζει τον εξωτερικό αέρα που εισέρχεται στην καμπίνα. Αν είναι επιβαρυνόμενο, θα αναπνέετε μικροοργανισμούς που μάλλον δε θέλετε. Το φρέον στο σύστημα κλιματισμού πρέπει να ανανεώνεται περίπου κάθε δύο χρόνια.

Ηλεκτρονικός Έλεγχος

με διαγνωστικό μηχάνημα

Το συνεργείο μας είναι εξοπλισμένο με διαγνωστικό μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας για να μπορούμε να καλύψουμε τις απαιτήσεις κάθε αυτοκινήτου και οδηγού. Καλύπτουμε όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και συνέχεια το προσωπικό μας κάνει σεμινάρια πάνω στη διάγνωση  για να μπορούμε πάντα να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι.
Κοσματου Ελενη
Κοσματου Ελενη
29/07/2022
Παροχή υπηρεσιών από μηχανικούς με άρτια τεχνογνωσία. Συνεπείς σέ ότι πούν και σέ ότι κάνουν. Οι δε τιμές είναι από τις καλύτερες στον τομέα τους. Ως άνθρωποι, ευγενείς, ειλικρινείς και καθόλου κερδοσκόποι. Είμαι εξαιρετικά τυχερή που τους γνώρισα μετά απο τόσα χρόνια που ταλαιπωρήθηκα σέ άλλα συνεργεία. Μπράβο τους.
Καρβούνης Χρήστος
Καρβούνης Χρήστος
20/04/2022
Πολύ καλά μαστορια !
ADREAS E30
ADREAS E30
13/04/2022
Άψογο κλίμα κοιτάνε να εξυπηρετήσουν σωστά τον κόσμο το προτείνω χωρίς κανένα φόβο άψογοι επαγγελματίες!
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΙΔΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΙΔΑΣ
06/04/2022
Καλός τεχνικός με άριστη γνώση του αντικειμένου και άριστα καταρτισμένο προσωπικό.Ευγενικός κ γεμάτος υπομονή μάστορας.Τα 5 αστέρια και είναι λίγα.Βρηκε πρόβλημα του αυτοκινήτου μου , που δεν μπορούσαν να βρουν σε άλλα συνεργεία.
Nikolaos Andritsakis
Nikolaos Andritsakis
04/04/2022
Ευγενέστατοι με πλήρη γνώση του αντικειμένου και επαγγελματίες. Οικονομικό σέρβις και αξιόπιστο. Πραγματικά τέτοιες επιχειρήσεις αξίζει να τις στηρίζουμε. Μπράβο παιδια είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πρώτο σερβίς και την επαφή που είχα μαζί σας.
Γιώργος Αθανασίου
Γιώργος Αθανασίου
06/03/2022
Τα παιδιά είναι τα καλύτερα που έχω γνωρίσει απίστευτοι επαγγελματίες και συνεπείς! Ότι μου είχαν πει εξαρχής αυτό ήταν και όχι με παραπάνω λεφτά από ότι είχαμε συμφωνήσει και στην ώρα τους! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να αλλάξω συνεργείο και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους σας!!!!

Ενημερωτικά Άρθρα

Εξειδικευμένο Service

  • image
  • image
  • image
  • image